Fiat 500e kjøper du tryggest hos Autovia

Nyere brukte Fiat 500e har blitt et populær el- alternativ. Men, hva gjør du om uhellet er ute og du trenger en reparasjon? Har alle forhandlerne der ute kunnskapen og analyseverktøyene som trengs?

Fra i fjor høst har vi sett flere stilige Fiat 500e trille stille ut porten på butikken. Bilen er kvikk, morsom og vi tør påstå at det er stiligste elektriske bilen i denne størrelsen. I likhet med kundene våre har også vi blitt glad i den nye sjarmøren. Derfor satser vi på denne modellen og har flere biler utstilt, klare for levering til enhver tid.

Vi er spesielt opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg når du kjøper deg noe som er såpass kostbart som en ny bil til deg eller familien. Det er mange forhandlere på markedet. Men, langt fra alle kan tilby deg hjelp med reparasjoner dersom det skulle bli nødvendig.

– Bilene på det norske markedet kommer fra USA. Der har de vist seg å fungere godt og være driftssikre biler. De har rullet sine få kilometer på tørre fine veier. Likevel er det viktig for oss som seriøs forhandler at tingene er på stell. At kunden skal føle trygghet selv om bilen er en nyere bruktbil. Som eneste verksted på Østlandet per i dag, har vi nødvendig analyseverktøy til å kunne utføre vedlikehold på denne modellen, forteller daglig leder Svend Dahle.

Og dette er viktig å tenke på. 500e er nemlig produsert for det amerikanske markedet og derfor får ikke verksteder i Norge eller andre europeiske land automatisk tilgang til nødvendig analyseverktøy på bilene. Men, her på Autovia har vi dette utstyret.

Vi er veldig godt fornøyd med at vi som eneste forhandler på Østlandet har fått på plass dette utstyret. Dette har vi fått til sammen med våre gode samarbeidspartnere i USA. Vi kan derfor tilby bilene med god samvittighet og ikke minst 5 års garanti fra første gangs registrering. Vi håper jo at folk som er på jakt etter en 500e i disse dager legger merke til dette. Selv ville jeg jo valgt å kjøpe bil hos noen som faktisk har det utstyret som trengs på plass, slik at jeg visste at jeg kunne få hjelp dersom det skulle bli nødvendig, sier Svend.

Kom gjerne innom oss og prøvekjør Fiat 500e. Vi har flere farger og modeller tilgjengelige!

2018-01-23T15:04:46+00:00