Alfa Romeo Giulia

Et nytt kapittel i Alfa Romeos historie

Siden Alfa Romeo ble grunnlagt ha de brukt en unik og original tilnærming til design av biler, og streber etter å finne et møtepunkt mellom stil og lidenskap. En kombinasjon av ikonisk italiensk design, banebrytende teknologi og en dristig dynamisk ånd som inspirerer autentiske følelser.
Nå er det kommet et nytt kapittel i merkets historie, der føreren og dens opplevelser er i sentrum.

Tenn opp begjæret
Alfa Romeo kaller det «meningsfull skjønnhet» Hver detalj er utformet for teknikk for å skape et muskuløst design som understreker den nye Giulias ytelse og forsterker dens aerodynamikk. Bilens design innebærer ikke drama, men hver eneste valg er dramatisk for en ekte entusiast. Med sin unike stilen bringes tilbake Alfa Romeos genuine sjel for å bli et klassisk produkt.

Drivlinje
Nye Giulia leveres med 2 motor alternativer, begge turboladede og bygget i aluminium, som kombinerer ytelse og effektivitet med en enestående balanse. 2.0 bensinmotor med 200 hk 8-trinns automatgir, og 2.2 dieselmotor tilgjengelig i 150hk med manuell 6-trinns girkasse eller 180hk med manuell 6-trinns  girkasse  eller 8-trinns automatgir. For å kunne gi en progressiv respons uten turboforsinkelse, fungerer turboladeren også på lave hastigheter, og øker dreiemomentet.

Skapt og produsert i Italia
Den italienske tilnærming til design kombinerer enkelhet, kvalitet på materialer og lidenskapelig håndverk. Det første en sjåfør vil kjenne med en gang om bord er luksuriøs følelse skapt av kombinasjonen av materialer: flater i ekte tre, børstet aluminium og Pieno Fiore skinn, og tekniske tekstiler. Rattet er pakket inn med det fineste lær, og har en unik detalj: startknappen, for å antenne ekte kjærlighet til den Giulia hver gang. Prisliste 2016 og brosjyre Alfa Romeo Giuila.

Regnite Flames of Desire
Alfa Romeo kaller det » meningsfull skjønnhet». Hver detalj er utformet med en mekanikk for å skape et robust design som understreker Giulias ytelse og aerodynamikk. Det er ingen dramatikk i utformingen, men hvert valg er dramatisk for en ekte entusiast. Med sin unike stil, bringer den tilbake det essensielle i ren Alfa Romeo ånd for å bli en «instant classic «.
Utviklet med innovative følelser
Selv om den nye Alfa Romeo Giulia har fått alt av det siste innen nyskapende teknologi i sikkerhet og infotainment, har unødvendige detaljer blitt bortvist. Hver kontroll enhet ombord er klar og intuitiv. Dette gjør at all på oppmerksomhet rettes mot trygghet på veien, i en perfekt menneske- maskin symbiose: dermed blir forbindelsen mellom bil og sjåfør en virkelighet som ikke har noen grenser.
Kjernen i den nye følelsen.
Alfa Romeo Giulia kommer først med to 2 motorer, alle turbo ladet og bygget i aluminium, som kombinerer ytelse og effektivitet med en enestående balanse.

2,0 Bensin med 200 hk 8 – trinns automatgirkasse, og 2,2 Diesel, tilgjengelig i 150 HK eller 180 hk, begge med enten en manuell 6 – trinns girkasse eller 8 – trinns automatgirkasse. For å kunne levere en progressiv respons uten turboforsinkelse, fungerer turboladeren også ved lave hastigheter og økt dreiemoment.

Kompromissløs kjøreglede
Å lage en ekte Alfa Romeo er å skape en bil uten kompromiss, noe som gir føreren en intuitiv, men likevel trygg kjøreopplevelse. Giulia er ikke bare en sedan som oser av flott dynamikk, men også lidenskap, glede og ren spenning. Disse følelsene kommer fra de mekaniske detaljene: en bakhjulsdrift plattform, optimal vektfordeling, den banebrytende nye fjæringen og en eksklusiv kraft -til – vekt -forhold.
Innovasjon leder til en utrolig effektivitet
Karbonfiber for drivakselen. Aluminium i panseret, dører, motor, hjuloppheng og bremsekalipere: derfor får Alfa Romeo Giulia en optimal vektfordeling, takket være presis ingeniørarbeid. Disse valgene oversettes til økt effektivitet og bedre kjøredynamikk og en betydelig reduksjon i drivstofforbruk og utslipp.
2018-09-25T16:08:09+00:00