Et tryggere valg

Vi vet at vi gir deg de beste kjøreopplevelsene, nå gir vi deg også Norges beste nybilgaranti på Alfa Romeo og Fiat personbil.

For oss i Autovia er det viktig at du som kunde skal føle deg sikker på at du har gjort et riktig valg når du investerer i en ny bil. Derfor er vi stolte av at vår norske importør av Alfa Romeo og Fiat personbiler nå tilbyr hele 7 års nybilgaranti.

– Vi vet at produktene våre holder høy kvalitet, og kan derfor gjøre dette. Samtidig ønsker vi naturligvis å bygge tillit og gjøre kjøp av våre biler enda tryggere for kunden, sier Morten Andreas Kleven, produkt- og PR-sjef i FCA Norge.

Etter flere år som selger av både Fiat og Alfa Romeo tror vår daglige leder, Svend Dahle, at dette kan bli en «gamchanger» for Fiat og Alfa Romeo i Norge.

– At vår importør nå tilbyr dette er en veldig god nyhet. Dette er ikke bare tryggere for nybilkunden, men gir også et tryggere bruktbilkjøp. Du vil da i fremtiden kunne kjøpe en brukt bil som fortsatt har igjen godt med nybilgaranti. Dette vil selvsagt påvirke annenhåndsverdien på en positiv måte, sier Svend.

Garantien gjelder for kjørelengde inntil 200 000 kilometer, og inkluderer veihjelp og mobilitetsgaranti i hele Europa, innenfor garantitiden.

– En viktig påminnelse er at man må følge opp bilens service- og vedlikeholdsprogram for at garantien skal gjelde, sier nyansatt ettermarkedsansvarlig i Autovia, Sturla Holtan. Med så gode garantivilkår ønsker han både nye og gamle kunder velkommen til butikken.

2018-01-16T16:31:57+00:00