Fiat 500 C

NYE 500C. 
Den nye 500C har ankommet. Kabriolet-myten har blitt gjenfødt, mer overraskende og forførende enn noensinne. Og med det samme vedvarende behovet for frihet.

PERFEKSJON ER IKKE ET TILBEHØR
Dashborddesignet har blitt totalt evaluert for å kunne omfatte den nye teknologien om bord, på en harmonisk måte. Kromelementene og de avrundede designknappene er svært slående. Men den nye 500C er ikke bare vakker, den er også funksjonell og har nå et nytt praktisk hanskerom på dashbordet, og en ny midtkanalmed USB/Aux-porter og et mye mer romslig koppholder-brett.

ALT ER UNDER KONTROLL
Det nye rattet med sin svært spesielle design er pyntet med kromelementer. Det innovative 7″ TFT digitale displayet gjør det mulig å få all nødvendig informasjon mens du kjører kontrollert, slik som data fra speedometeret, turtelleren, temperatur og girskift-indikatoren, som tipser deg når du burde skifte gir og tripp-computeren, som gjør det mulig å stille inn bilens tilstand avhengig av distansen du skal kjøre, på et bestemt drivstofforbruk, aksjonsradius ol.

INSPIRERT AV HØYMOTE
Stil, stil, stil, og enda mer stil. De nye materialene og tekstilene valgt for interiøret til den nye 500 kommer direkte fra de mest fasjonable catwalker. Her har du et livlig skotskrutet stoff med ulike farger på kantingen, samt det nye eksklusive burgunderrøde skinnet med blå innlegg, som hyller fargene fra 60-tallet og gir en følelse av vintage.

 

2018-09-25T16:18:11+00:00