FIAT DOBLO CARGO – Light VAN OF THE YEAR 2016

Klassens beste vareroms dimensjoner og trolig den beste bilen i sin klasse. Plass til to Europaller. Velg mellom 3,4 og 4,2 m3 varerom. Leveres i 5 motoralternativer fra 90 til 120 hk i diesel og bensin. Den nye Fiat Doblo Cargo kan skryte av uavhengig Multilink bakhjulsoppheng, så komforten blir som i en personbil, mens du kan transportere klassens største nyttelast på 1005 kg.
Fiat er en av verdens største produsenter av lette kommersielle kjøretøyer, og har derfor stor erfaring med å produsere komfortable varebiler til lave priser.

Det nye designet representerer funksjonalitet og ytelse.
Den nye Fiat Doblò Cargo har et helt oppdatert grensesnitt, fullpakket med stil og teknologisk innhold. Linjen av panseret og frontfanger forbedrer ytterligere aerodynamikken, noe som sikrer større effektivitet selv ved lave hastigheter. Doblò Cargo forbløffer også på innsiden: teknologi, funksjonalitet og materialer skaper et behagelig arbeidsmiljø som er perfekt for hver jobb. Hvert aspekt av kjøreopplevelsen og funksjonalitet er forbedret:

Nytt dashbord med forbedret klimakontroll ytelse (takket være større lufteventiler) 
Multifunksjonsratt                                                                                                                      
Tekstiler som er resistente mot alle bruksområder. 

Førerhuset har fått materialer av ekstrem høy kvalitet og er designet for å hindre trafikk og motorstøy fra å nå fører og passasjerer.

Klassens beste vareroms dimensjoner!
Lasterommet er designet for å optimalisere plass og tilby de beste løsningene for å frakte ditt arbeid. Fiat Doblo Cargo kommer i 2 utgaver:

3,4 m3 har klassen beste innvendige dimensjoner. Hele 182 cm dybde, og bredden mellom hjulbuene er 133. Det betyr at man får plass til en Europall på tvers, og dermed kan få plass til to paller også i den minste varianten.

4,2 m3 har et lasterom som er perfekt hvis du trenger litt større plass. Dybden i varerommet er 217 cm. Den store varianten av Doblo har også lengre akselavstand enn varianten på 3,4 m3, noe som sikrer gode kjøreegenskaper

NÅ ER DEN enda MER TILFREDSSTILLENDE Å KJØRE!
Aldri har din arbeidsplass vært så komfortabel. Den nye Doblo Cargo kan skryte av uavhengig Multilink bakhjulsoppheng, så komforten blir som i en personbil, mens du kan transportere klassens største nyttelast.

Med god innvendig plass, og komfortable seter er Doblò Cargo en utmerket arbeidsplass. Du sitter høyt og fint, med god oversikt over trafikkbildet. Interiøret har mange smarte detaljer, som gjør arbeidsdagen enklere. Førersetet har høydejustering og korsryggstøtte, begge setene har selvfølgelig varme.

U Connect Radio tilbyr 5 » berøringsskjerm, audio streaming fra USB/AUX/Bluetooth- – rattkontroll – SMS-leser – Talekommandoer med «Text til Speech» funksjon, Eco Drive. Navigasjon versjonen er i samarbeide med TomTom , TMC-mottaker for trafikkinformasjon og IQ Routes system som identifiserer den raskeste rute, og mye mer.

Tekniske spesifikasjon på ulike modeller av Fiat Cargo finner du ved å trykke på lenken under:

Tekniske spesifikasjoner og utstyr

2018-01-09T15:06:28+00:00