Cherokee

De rastløse er alltid klare

Er du en av de mange rastløse? Nye Cherokee leverer utmerket ytelse, eksepsjonell drivstofføkonomi og håndverk av ypperste klasse.

Cherokee kommer med blant annet personlige instrumentgrupper, nøkkelløst Enter’n’Go™, Uconnect® 8.4″touchskjerm, Mellom 412 liter og 1267 liter bagasjeplass, kollisjonsvarsling, blindsonevarsling, ryggekamera og trekker 2,3 tonn hengervekt.
Oppdag en førerorientert kupé, spekket av teknologi som er enkel i bruk. Sett deg inn i setene laget av luksuriøst Nappa-skinn. Setene i utstyrsmodellen Limited er elektrisk justerbare og oppvarmede. De har til og med innebygget kjøling, for de ekstra varme sommerdagene. Baksetene har 60/40-splitt, og kan også justeres i lengderetningen.
Cheeroke har allsidigheten og fleksibiliteten til å passe din livsstil. Om du skal ha plass til barn og mange leker eller fritidsutstyr passer Cherokee ditt bruk. Med sine 782 liters bagasjeplass vil bilen ha plass til det du trenger.
Opplev Cherokee med nye øyne. Med den nye CommandView® dual-pane soltak tilbyr Cherokee en ny kjøreopplevelse. Hver centimeter av nye Cherokee har blitt nøye gjennomgått i designfasen for å gi best mulige ytelser. Undersøk den i detalj, fra den ikoniske Jeep-grillen til de moderne LED-lyktene. Legg også merke til det store doble CommandView panoramasoltaket som gir lys i kupeen. Perfekte 4×4-egenskaper med et distinkt, agressivt utseende – den perfekte offroader.
Cherokee har over 70 sikkerhetsløsninger for å gi deg og dine medpassasjerer en trygg og sikker reise. Blant annet parkeringssystemet med ultrasoniske sensorer som aktivt hjelper sjåføren med enkelt å finne parkeringsplasser. Nye Jeep Cherokee er den sikreste bilen i sin klasse som er testet i Euro Ncap. Kollisjonsvarsling. Med Forward Collision Warning bruker bilen radarsensorer som sier ifra om du nærmer deg en annen bil i for høyt tempo. Blindsonevarsling. Disse systemene overvåker kontinuerlig avstanden mellom bilen og andre kjøretøy. Når noe befinner seg i en blindsone, lyser et ikon i sidespeilet. Ryggekamera. Cherokee har helt nye ParkView® ryggekamera som gir deg bilde av hva som skjer bak bilen, sammen med effekter som viser hvor distansen mellom bilen og diverse objekter.
2018-01-09T16:39:25+00:00