Renegade

Føl deg som hjemme, uansett hvor du kjører

Ser du familielikheten? Fra grillen – til de runde frontlyktene – Den nye Jeep Renegade er definitivt en Jeep! Uansett om du er på fjellet, nær sjøen eller i byen er Renegade klar. Autentisk, spennende og energisk – Nye Jeep Renegade er klar for alt! Den har alt du trenger, men ingenting av det du ikke trenger. Eventyrene kommer. Vær klar.

Renegade finnes i ulike 4×4. Hvis du ønsker å ta det helt ut, anbefales Jeep Renegade Trailhawk. Nye Jeep Renegade Trailhawk tilbyr lavgirs 4×4 system m/20:1 krabbegir, skidplates og røde tauekroker.

Jeep Renegades interiør er en kombinasjon av smart teknologi, kule farger og innovativt materialvalg. Det funksjonelle kontrollsenteret gjør at du enkelt får tilgang til de verktøyene du trenger for å utforske alt rundt deg.
Renegade er spekket med unike detaljer og legendariske Jeep designelementer. Dekk og hjul. Jeep Renegade Trailhawk har et oppgradert firhjulstrekksystem og terrengegenskaper utenom det vanlige. Derfor er den utstyrt med eksklusiv offroad dekk og aluminiumsfelger.Baklykter med inspirasjon fra vintage militære drivstoffbeholdere viser at Renegade er tro mot sin opprinnelse.
2018-01-09T16:41:42+00:00