Verksted2018-02-14T08:58:00+00:00

Verksted

Autorisert Fiat, Alfa-Romeo, Jeep og Abarth verksted

Vårt autoriserte bilverksted i Sandvika har dyktige fagfolk med spesialkompetanse på Fiat, Alfa Romeo, Jeep og Abarth. Fiat bobiler samt andre bilmerker blir også tatt hånd om på kompetent vis av våre fagfolk. Vår kompetanse og ekspertise er din garanti for en trygg og god opplevelse. Vi ønsker både eksisterende Fiat, Alfa Romeo, Abarth og Jeepeiere og nye kunder velkommen til oss.

MECA sikrer riktig kompetanse og opplæring

Man kan tenke at et hvilket som helst verksted kan bytte en reservedel eller utføre service på en bil. Men så enkelt er det ikke. Man må vite hva som gjelder for nettopp ditt bilmerke, modell og årsmodell – og det krever kontinuerlig opplæring innen ny bilteknologi. Autovia er et MECA-verksted som reparer alle merker, har kompente fagfolk og konkurransedyktige priser.

Ring kundemottak på 47 910 910 og tast 1, eller benytt vårt kontaktskjema

Ha gjerne bilens registreringsnummer klart på forhånd dersom du ringer, og hvis du velger å benytte vårt kontaktskjema (e-post) ber vi deg notere følgende:

Navn, adresse,  telefonnummer (helst mobil), bilens registreringsnummer og kort beskrivelse av hva du ønsker å få utført. 

Sjekk her når bilen din har frist for EU-kontroll.

Martin Hamborg
Martin HamborgKundebehandler
(+47) 47 910 917
Jon Nøttestad
Jon NøttestadTeknisk leder
(+47) 47 910 911
Sturla Holtan
Sturla HoltanEttermarkedsansvarlig
(+47) 47 910 919
Bjørn Eliassen
Bjørn EliassenTeamleder
(+47) 47 910 915
Robert Mazur
Robert MazurMekaniker
Andrzej Kraszewski
Andrzej KraszewskiMekaniker
Leszek Wesolowski
Leszek WesolowskiMekaniker