500km ved bykjøring

80 % på under 30 minutter

18-20-tommers lettmetallfelger

Alfa Romeo Junior Elettrica

I sin egen klasse

Den nye Alfa Romeo Junior Elettrica kombinerer ikonisk italiensk design med toppmoderne teknologi og imponerende ytelse. Med over 500 km rekkevidde ved bykjøring og evnen til å lade til 80 % på under 30 minutter, leverer Junior Elettrica en elektrisk kjøreopplevelse i en klasse for seg.

Ytelse og kjøreegenskaper
Alfa Romeo Junior Elettrica er ikke bare vakker å se på – den gir også en ren kjøreglede. Sportslige kjøreegenskaper, presis styring, samt utmerket demping og veigrep, sikrer at du kan føle deg trygg og komfortabel, uansett hvilke veiforhold du møter. Dette er lidenskap på fire hjul, levert av et merke kjent for sin kjøreglede.

Teknologi og autonom kjøring
Junior Elettrica er utstyrt med autonome kjøresystemer, som betyr at bilen kan overvåke omgivelsene og ta over enkelte kjøreoppgaver. Med Alfa Connect-tjenester, som inkluderer stemmestyring , får du tilgang til toppmoderne teknologi skreddersydd for elbiler.

Kraftfulle modeller
Junior Elettrica kommer i to spennende versjoner: en med 156 hk for de som søker en balansert kjøreopplevelse, og en kraftigere versjon med 280 hk for de som vil ha enda mer sportslighet. Begge leverer på Alfa Romeos løfte om en elektrisk fremtid.

Junior Elettrica

Fyll inn skjema, så kontakter vi deg